част от Logo grey
Alumin grey
Услуги
Елоксация

ЕЛОКСАЦИЯ:

Елоксацията е електрохимичен процес  при който се образува защитен слой от алуминиев оксид на повърхността на алуминия , който осигурява защита на алуминиевите профили от корозия, устойчивост износване и им придава естетичен вид. Дебелината на слоя може да бъде от 5-30 микрона. Процесът позволява последващо оцветяване на профила, което може да бъде електролитно, органично и неорганично.


 

ЕЛОКСИРАЩА ЛИНИЯ:

Напълно автоматизирано съоръжение за елоксиране, електролитно оцветяване и брайтънинг процес. Линията е представена от 42 вани, четири  вани за елоксация с  капацитет 60000 А, брайтънинг процес с мощност 15000А, две  вани за елетролитно оцветяване с мощност по 10 000А,
вана за оцветяване с органични или неорганични пигменти,  вана за горещo и вана за студено уплътняване.

За постигането на различни ефекти на повърхността на профила от полирана до повърхност с надран ефект, профилите се подлагат на предварителна механична обработка.


 

ПРЕ-АНОДИЗАЦИЯ:

Анодиране преди прахово боядисване за по-голяма издръжливост, по-добро качество и дълготрайност. При тази предварителна обработка се получава оксиден слой при контролирани условия и този слой не е запечатан. Предварителното анодиране на алуминия създава трайно, привлекателно и устойчиво на корозия покритие, което предлага по-добре изглеждащ продукт.

 

 

 

 

 

 

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам
Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика на поверителност.
част от Logo white

Copyright 2024 VivaAluminium. All rights reserved
Developed by Xenium Company
Arrow u