част от Logo grey
Alumin grey

Специализирана в производството на химикали за повърхностно третиране и обработка (от обезмасляване до корозийна защита) на алуминий, стомана и други метали, както и продукти за елоксация.

ALUFINISH

Компанията е основана през 1972г в Andernach, Германия и е специализирана в производството на химикали за повърхностно третиране и обработка (от обезмасляване до корозийна защита) на алуминий, стомана и други метали, както и продукти за елоксация. Със своя над 40 одишен опит в областта на металохимията и клиенти в над 40 държави от целия свят ALUFINISH е лидер в производството на препарати за обезмасляване, ецване, изсветляване, елоксиране, хромиране, фосфатиране и оцветяване на метали. Фирмата предлага и системи за автоматично измерване и дозиране на химикалите, съобразени с индивидуалните нужди на всеки клиент.


Продуктите на Alufinish са съобразени с грижата за околната среда – компанията произвежда несъдържащи борат обезмаслители и безхромни препарати за корозийна защита. Препаратите им са сертифицирани по всички световнопризнати стандарти за качество – GSB, QUALICOAT, QUALINOD и др.
 

 

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам
Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика на поверителност.
част от Logo white

Copyright 2024 VivaAluminium. All rights reserved
Developed by Xenium Company
Arrow u